Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Ευκαιρίες οι Περιστεριώτες, διπλό οι Ηπειρώτες

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η ομάδα της Ηπείρου έκανε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του αήττητου στο πρωτάθλημα Ατρόμητου.

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Ευκαιρίες οι Περιστεριώτες, διπλό οι Ηπειρώτες

Ο Ατρόμητος έχανε ευκαιρίες, είχε δοκάρια, αλλά ο ΠΑΣ είχε τον Νεόφυτο και αποτελεσματικότητα και κάπως έτσι κατάφερε και πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-1 των «κυανόλευκων» σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πορτιέρε του ΠΑΣ, ο Νεόφυτος, ο οποίος έπιανε τα άπιαστα και έχει τεράστιο μερίδιο στη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του. Ο 24χρονος γκολκίπερ που έχει αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος της αναμέτρησης δέχτηκε τα συγχαρητήρια του προπονητή του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι. Ο κόουτς των «κυανόλευκων» αναγνώρισε τη μεγάλη εμφάνιση του Κύπριου γκολκίπερ. Κατά τα άλλα το σκορ άνοιξε στο 18’ ομε τον Κρίζμαν να κάνει το σουτ και να «γράφει» το 0-1.

Στο 20’ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κρίζμαν, αλλά απέκρουσε ο Θεοδωράκης. Ο Ατρόμητος αντέδρασε μετά το γκολ που δέχτηκε και στο 22’ είχε δοκάρι με τον Γιαννούλη, ενώ στο 34’ ο Νεόφυτος σταμάτησε τον Μούγιακιτς. Στο 37’ είχε και νέο δοκάρι ο Ατρόμητος με τον Κωτσόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης πάλι ο Νεόφυτος σταμάτησε τον Μούγιακιτς. Η ομάδα της Ηπείρου κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο 40’ ο Ξύδας έκανε το 0-2 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Ηπείρου, αφού στο 50’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιόντη. Στο 76’ ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με τον Κουλούρη, τον μόνιμο σκόρερ του. Ο Κουλούρης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Δυτικών προαστίων με τρία γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ τώρα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και στο Κύπελλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Νάτσος, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς (65’ Μάντσον), Ούμπιδες, Μούγιακιτς, Ουγκράι (85’ Χατζηισαΐας), Μπρούνο, Κωτσόπουλος (46’ Κουλούρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Νεόφυτος, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (62’ Μπουκουβάλας), Κρίζμαν, Ευαγγέλου, Γιάκος (75’ Αθανασιάδης), Σιόντης, Κακούμπα, Κούζικ, Ξυδάς (55’ Σκόνδρας), Κάστρο.