Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των παικτών του Ανιγκό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Κώστας Φορτούνης προσπάθησαν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη μεγάλη ανατροπή επί της ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εφικτό. Η κριτική των παικτών. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των παικτών του Ανιγκό

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 την ΑΕΚ, αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό πληρώνοντας το κακό ξεκίνημά του στο β΄μέρος, εκεί όπου όλοι περίμεναν φουλ επίθεση και εντονότερη πίεση.

Ο Ζοσέ Ανιγκό είδε αρκετούς παίκτες του να έχουν καλή απόδοση, αλλά κάποιους να μην ακολουθούν. Βαλμπουενά και Φορτούνης ξεχώρισαν επιθετικά, ο Χουάνγκ ήταν στη γνωστή ποιοτική απόδοσή του, ο Μπιέλ όχι. Καλός, αλλά μοιραίος αμυντικά ο Μπα.

Η κριτική των παικτών του Ζοσέ Ανιγκό

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Αιφνιδιάστηκε στο αυτογκόλ του Μπα, ενώ εκτός από μία-δύο απροσεξίες είχε εντυπωσιακές και σωτήριες επεμβάσεις.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μπακ και πολλά τρεξίματα. Στη φάση του γκολ που δεν μέτρησε έκανε έξυπνα την κίνηση να αφήσει ακάλυπτο τον Τσούμπερ και τελικά δικαιώθηκε.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Το γνωστό παιχνίδι του χωρίς πολλά πράγματα παραπάνω στο επιθετικό κομμάτι.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Άτυχος στη φάση του αυτογκόλ και επιλογή που θα μπορούσε να αποφύγει. Γενικά ήταν στο καλό επίπεδό του.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Είναι φανερά ανέτοιμος, είχε αρκετά προβλήματα, δεν βοήθησε επιθετικά.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Προσπάθησε με το γνωστό πάθος του να βοηθήσει την ομάδα και στο πρώτο μέρος τα κατάφερε πολύ καλά. Γενικά όχι, επηρεασμένος και από τη νηστεία.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Εξαιρετικός και κομβικός στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη είχε το νικητήριο γκολ που δεν στάθηκε αρκετό.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πολύ καλό ματς στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με συμμετοχή στις περισσότερες επιθέσεις του Ολυμπιακού.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Κακός ο Ισπανός ειδικά στον τομέα της πάσας όταν η ΑΕΚ έκανε αβίαστα λάθη. Τα άφησε όλα αναξιοποίητα ενώ έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ηγετική παρουσία, καταπληκτικό γκολ με το κεφάλι, πολύ πάθος στο παιχνίδι μέχρι να κουραστεί, να γίνει αλλαγή και να αποθεωθεί.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Σε ένα τέτοιο ματς θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και τελικές προσπάθειες. Προσπάθησε περισσότερο στο πρώτο μέρος, όταν και είχε την έξοχη ενέργεια και σέντρα στο γκολ του Ματιέ.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε για δεξί εξτρέμ, μετά πέρασε δεξί μπακ, λίγα πράγματα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε μαζί με τον Μπακαμπού στο τέλος, βρέθηκε σε φάσεις, δημιούργησε και ο ίδιος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπορούσε να σκοράρει στο τέλος, ενώ είχε κινητικότητα αλλά ήταν πια αργά.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Για ακόμη ένα παιχνίδι πέρασε απαρατήρητος ενώ μπήκε για να δημιουργήσει πίεση από τα πλάγια.