Αλμέιδα: «Γιορτάζω γιατί η ΑΕΚ ξαναπαίζει τελικό»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου

Αλμέιδα: «Γιορτάζω γιατί η ΑΕΚ ξαναπαίζει τελικό»

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την «γλυκιά» ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό που της χάρισε την πρόκριση στον τελικό του β, ο Ματίας Αλμέιδα είπε τα εξής:

*** «Όταν παίζεις 180 λεπτά στο Κύπελλο, πάντα παίζεις 180 λεπτά. Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος με μία ήττα, αλλά γιορτάζω γιατί η ΑΕΚ ξαναβρίσκεται στον τελικό. Στην πρώτη μας χρονιά βρισκόμαστε στον τελικό. Είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας, τους παίκτες μας, τον ιδιοκτήτη μας και όλο αυτό το σύνολο που δημιουργεί αυτή την ωραία οικογένεια».

*** «Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε. Ήταν φυσιολογικό να μας πιέσει ο Ολυμπιακός που είναι μεγάλη ομάδα. Όταν μία μεγάλη ομάδα είναι σε μειονέκτημα δεν υπήρχε άλλος τρόπος να παίξει, όπως έπαιξε ο αντίπαλος. Κι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θέλαμε να επιτεθούμε. Ίσως με τις αλλαγές που κάναμε, μπορεί να αντιληφθήκατε ότι θέλαμε να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε. Δεν πετάξαμε καμία μπάλα από τον πάγκο μας για να κερδίσουμε χρόνο. Έπρεπε να κερδίσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά επίσης ξέραμε ότι απέναντί μας είχαμε μεγάλους ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα με μεγάλη Ιστορία».