Φορτούνης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Δύσκολο, αλλά όλα γίνονται»

Η τοποθέτηση του Κώστα Φορτούνη για την αγωνιστική αστάθεια του Ολυμπιακού και για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ 

Φορτούνης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Δύσκολο, αλλά όλα γίνονται»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο (Μ. Τετάρτη 12/4) και τις δυσκολίες μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην Cosmote TV ο διεθνής άσος και εκ των αρχηγών της ομάδας τόνισε:

Για το πώς εξηγεί την διαφορά στην απόδοση του Ολυμπιακού στα τελευταία δύο παιχνίδια:

«Σίγουρα είχαμε ένα κακό παιχνίδι. Αυτή την αστάθεια δε μπορώ την εξηγήσω. Συνήθως παίζουμε κάποια παιχνίδια καλά και μετά η απόδοση μας δεν είναι αυτή που πρέπει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι για το Κύπελλο. Το ξέρουμε πως έχουμε έναν δύσκολο στόχο με βάση του αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Παίζουμε στο γήπεδο μας, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το «γρήγορο» γκολ:

«Αυτό έχουμε βάλει ως στόχο. Να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ έτσι ώστε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο μετά. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Έχουμε πίστη στο πλάνο μας και στην ομάδα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Είναι καλό που αυτό το ματς έρχεται τόσο σύντομα μετά από αυτό στη Λεωφόρο γιατί ξέρουμε πως όσο πιο γρήγορα έρχεται ένα παιχνίδι μετά από μια ήττα τόσο το καλύτερο. Δουλεύουμε αυτά που θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο».

Για το αν έχουν ως οδηγό το ματς του πρωταθλήματος και το 3-1 στην έδρα της ΑΕΚ:

«Ναι απλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι γιατί αυτή τη φορά ο αντίπαλος έχει το σκορ, οπότε μπορεί να παίξει και διαφορετικά. Εμείς έχουμε δύο καλά παιχνίδια, αυτό στην έδρα της ΑΕΚ και το πρόσφατο με τον ΠΑΟΚ όπου δείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα και πως είμαστε ακόμα και καλύτεροι».