Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Ανιγκό ο Σισέ

Ο Παπέ Σισέ είναι στο μυαλό του Ζοσέ Ανιγκό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και οι πιθανότητες να παίξει από την αρχή είναι με το μέρος του.

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Ανιγκό ο Σισέ

Η φετινή σεζόν είναι μία ζέστη μία κρύο. Και ο Ολυμπιακός εκεί που ήταν στα ουράνια μετά το 3-1 επί του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε ανώμαλα με το 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Έτσι είναι φέτος η σεζόν και συμβαίνει και στους αντιπάλους του και γι’ αυτό συνεχίζεται η «μάχη» για τον τίτλο.

Κάπως έτσι οι Πειραιώτες καλούντα να αφήσουν στην άκρη το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να κοιτάξουν τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για τη ρεβάνς εκείνου του 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού.

Είναι όμως ένα ματς που θα το παλέψουν και ο Ζοσέ Ανιγκό θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος θα πάει με την καλύτερη του ενδεκάδα, αλλά θα επιχειρήσει να βάλει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο μυαλό του και έχει κερδίσει έδαφος είναι ο Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είχε πιθανότητες να παίξει ακόμα και στη Λεωφόρο με τον Ανιγκό τελικά να επιλέγει την εμπειρία του Σωκράτη. Ο Σισέ που έπαιξε αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΟΚ έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση ο 61χρονος προπονητής που θεωρεί όμως ότι το δίδυμο Σισέ-Μπα θα λειτουργήσει καλά κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν. Και για τον Σισέ θα είναι καλό να ενεργοποιηθεί ενόψει του καλοκαιριού, το οποίο θα είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο, αφού το 2024 λήγει το συμβόλαιο του.