Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η Μ. Δευτέρα είναι η κρίσιμη ημέρα

Τη Μ. Δευτέρα αναμένεται να γίνει επαφή της κυπριακής ομοσπονδίας με την αστυνομία και θα φανεί τι θα συμβεί με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η Μ. Δευτέρα είναι η κρίσιμη ημέρα

Όλα ανοιχτά είναι για τον τελικό του Κυπέλου Ελλάδας για τον οποίο έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ ότι θα διεξαχθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΓΣΠ.

Ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας ανέφερε νωρίτερα πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της υπουργού Δημόσιας Τάξης της Κύπρου.

Τα Μέσα του νησιού ανέφεραν πως η αστυνομία θα θέσει πολύ αυστηρούς όρους για να γίνει το μεγάλο παιχνίδι επί κυπριακού εδάφους. Όλα είναι ανοιχτά για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την ΕΠΟ, ωστόσο υπήρξε διαρροή πριν λίγο σύμφωνα με την οποία η κρίσιμη ημέρα για τον τελικό της διοργάνωσης είναι η Δευτέρα. Τότε η κυπριακή Ομοσπονδία αναμένεται να έχει συνάντηση με την κυπριακή αστυνομία προκειμένου να την ενημερώσει για το θέμα.

Η κυπριακή αστυνομία αναμένεται τη M. Δευτέρα να ανοίξει τα χαρτιά της και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της για το τι ακριβώς έχει σκοπό να κάνει και τι θα ζητήσει για να γίνει ο τελικός στο νησί.