Χειρονομίες και ειρωνείες Λουτσέσκου στους φιλάθλους της Λαμίας - Ένταση στις δηλώσεις του (vids)

Κουβέντα με την εξέδρα άνοιξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαγριώνοντας τους φιλάθλους της Λαμίας με τα ειρωνικά του χαμόγελα και τις χειρονομίες προς το μέρος τους.

Χειρονομίες και ειρωνείες Λουτσέσκου στους φιλάθλους της Λαμίας - Ένταση στις δηλώσεις του (vids)

Μεγάλη ένταση υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου... προσπαθούσε να κάνει δηλώσεις υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Λαμίας, με τους οποίους είχε ανοίξει κουβέντα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ρουμάνος, ο οποίος διαμαρτυρόταν έντονα σε αποφάσεις του διαιτητή Βεργέτη (είδε και την κίτρινη κάρτα), δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Λαμίας όταν τους έκανε νόημα να πάνε να κοιμηθούν! Αυτό προκάλεσε την οργή τους και ακολούθως τον έβριζαν εν χορώ!

Kατά τ' άλλα, για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο VAR, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό!

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη ξανά με τον VAR. Πρέπει να σταματήσει! Γινόμαστε θεατές σε καταστάσεις που δεν είναι εις βάρος μας Φανταστείτε μια τέτοια κατάσταση κατά της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού. Τα τρία μέτρα οφσάιντ, το πέναλτι στα Γιάννινα... Όλα είναι σκόπιμα, είναι καταστάσεις που βλέπουμε τι γίνεται. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με όπλο την εικόνα μας στο γήπεδο», είπε και αποχώρησε ειρωνευόμενος τους φιλάθλους της Λαμίας (σήκωσε τα χέρια του και χειροκροτούσε).