Νέα Σαλαμίνα - ΑΕ Λεμεσού 1-1: Στους «4» του Κυπέλλου Κύπρου οι «γαλαζοκίτρινοι»

Η ΑΕ Λεμεσού πέρασε από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας με 1-1 και συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου.

Νέα Σαλαμίνα - ΑΕ Λεμεσού 1-1: Στους «4» του Κυπέλλου Κύπρου οι «γαλαζοκίτρινοι»

Την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Κύπρου εξασφάλισε η ΑΕ Λεμεσού, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα στον επαναληπτικό, προημιτελικό αγώνα.

Στο πρώτο ματς η ομάδα της Λεμεσού είχε επικρατήσει με 1-0 και έτσι, μετά τις Πάφος FC και Ομόνοια, έγινε η τρίτη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο στην τετράδα, με τις Ανόθρωση και Ολυμπιακό Λευκωσίας να διεκδικούν ένα ακόμα.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ντεγουέστ 19', ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και Τσίκο στο 26', που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Άδωνη (25′ Λέουκο), Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης, Οφόρι, Μποτεάκ (71′ Κλίμοβιτς), Μάντζιεκ (83′ Φελίπε), Καρλίτος (83′ Τιάγκο), Τσίκο, Μιγκελίτο (71′ Σάλαλιχ), Ντορεγκαράι.

ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Παντελή, Τεϊσέιρα, Ντεγοέστ, Τζάλμα, Κάσα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης (54′ Τσιμπόλα), Τσέρνιχ (72′ Μιραλάς), Κατσανίκλιτς, Ρόμο (72′ Μπεραχίνο).