ΕΠΟ: Αίτημα στην Αυστραλία για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Αυστραλία είναι μια χώρα που θα ήθελε η ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα στάλθηκε και σχετικό αίτημα.

ΕΠΟ: Αίτημα στην Αυστραλία για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, έχει στείλει επίσημο αίτημα στον ομόλογό του στην Αυστραλία Κρις Νίκου, για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αυστραλία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ όχι μόνο σκέφτεται την Αυστραλία αλλά έχει στείλει ήδη επίσημο αίτημα ώστε να διεξαχθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αίτημα είναι στα χέρια του ελληνικής καταγωγής προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αυστραλίας Κρις Νίκου, ο οποίος για την ώρα δεν φαίνεται να έχει απαντήσει.

«Δεν θα πάμε στη Σλοβακία ή τη Λιθουανία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιδιώκουμε να πάμε εκεί που υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομογένειας. Πέρα από την τη Γερμανία και την Αγγλία, παίζει και η …Αυστραλία, αν και είναι δύσκολο λόγω της αλλαγής του καιρού.

Η αγγλική Ομοσπονδία καταρχήν συμφωνεί, όμως τα γήπεδα δεν είναι δικά της. Πρέπει να έρθουμε σ’ επαφή και με τις ομάδες, που τους ανήκουν τα γήπεδα. 20 και 21 Μαΐου, που προσανατολιζόμαστε για τον τελικό, στην Αγγλία είναι διαθέσιμα τα γήπεδα της Κρίσταλ Πάλας, της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Από την Ομοσπονδία της Γερμανίας δεν έχουμε ακόμη απάντηση. Συζητάμε και με Αυστραλία», έχει πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV.