Μίτσελ: «Ανεπίτρεπτο να μπαίνουμε με αυτόν τον τρόπο στα ματς»

Ο Μίτσελ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ και στάθηκε στα λάθη των παικτών του και στο κακό ξεκίνημα.

Μίτσελ: «Ανεπίτρεπτο να μπαίνουμε με αυτόν τον τρόπο στα ματς»

Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο πρώτο ημίχρονο και τα οποία πλήρωσε ακριβά η ομάδα του στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «ανεξήγητα» τα λάθη που έγιναν, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το αποτέλεσμα χωρίς ντροπή.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

Τί πλήρωσε περισσότερο η ομάδα σας; Τα τραγικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου ή τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο;

Το πρώτο μέρος ήταν καταστροφικό από την πλευρά μας. Νομίζω ότι είναι ανεξήγητο σε τέτοιο ματς να κάνουμε τέτοια λάθη και να δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να σκοράρει τόσο εύκολα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση ή δικαιολογία. Αν κάνεις τόσο κακό πρώτο ημίχρονο, έτσι συνεχίζεται το παιχνίδι. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας στο πρώτο ημίχρονο .Οταν παίζεις απέναντι σε καλές ομάδες, οι αντίπαλοι τα εκμεταλλεύονται. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αρκετά καλύτεροι, βελτιωθήκαμε, με την απόδοση του β’ μέρους ήμασταν μέσα στην πρόκριση, όμως, τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου μας κόστισαν.

Είπατε ότι είναι ανεξήγητα τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στα προηγούμενα ματς ασχέτως αν δεν τα πλήρωσε ο Ολυμπιακός, βλέπαμε τους παίκτες σας να μπαίνουν σαν υπνωτισμένοι.

Είναι πραγματικά μία αδυναμία που έχουμε συζητήσει χίλιες φορές στην ομάδα μας. Το ίδιο κάναμε και χθες πριν από την προπόνηση. Οταν παίζεις απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, πρέπει να μπαίνεις καλά. Σήμερα όταν παίζεις με αυτόν τον αντίπαλο και κάνεις τέτοια λάθη, τότε μπορείς να το πληρώσεις. Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια σκόραρε και χαρίσαμε το δεύτερο γκολ. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο που το συζητάμε συνεχώς. Οταν κάνεις τέτοια λάθη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, στο τέλος τα πληρώνεις.

Με τέτοια εικόνα και τέτοιο σκορ, πιστεύετε ότι έχει ουσιαστικό νόημα η ρεβάνς;

Έχει νόημα και πολύ μεγάλη σημασία για εμάς, να αντιμετωπίσουμε το αποτέλεσμα δίχως ντροπή και δικαιολογία.