Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Εμείς και ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμούμε να γίνει ο αγώνας»

Για το Λαμία – ΠΑΟΚ που είναι στον…αέρα μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Εμείς και ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμούμε να γίνει ο αγώνας»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, για το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την τοπική ομάδας, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Φθιώτιδα, σημειώνοντας πως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου.

«Υπάρχει χιονόπτωση και συνεννόηση των δύο πλευρών για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, γιατί οι προγνώσεις του καιρού λένε ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του καιρού.

Αύριο θα είναι πολύ πιο επικίνδυνο το να διεξαχθεί η αναμέτρηση γιατί θα έχει παγετό. Η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε.

ΠΑΟΚ, Λαμία και ΕΠΟ είναι αυτοί που θα αποφασίσουν, οι δύο ομάδες δεν επιθυμούν να γίνει ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ωστόσο η ΕΠΟ δεν έχει πάρει επίσημη θέση με τον καιρό να χειροτερεύει όσο περνούν οι ώρες», δήλωσε ο Παπαϊωάννου.