Ολυμπιακός: Όσα δεν θέλει να δει ο Μίτσελ με την ΑΕΚ, η αποστολή και ο Χουάνγκ

Ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Χουάνγκ δηλώνει παρών και ο Ισπανός δεν θέλει να δει ασθένειες των πρόσφατων αγώνων.

Ολυμπιακός: Όσα δεν θέλει να δει ο Μίτσελ με την ΑΕΚ, η αποστολή και ο Χουάνγκ

Διαδοχικά είναι τα μεγάλα παιχνίδια για τον Ολυμπιακού, αφού μετά την Τούμπα πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη το βράδυ (20:30, CS1).

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως τους περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν αντίπαλο και θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά στο παιχνίδι τους για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός προπονητής δεν θέλει για κανένα λόγο να δει από τους ποδοσφαιριστές το ξεκίνημα που έκαναν στην Τούμπα.

Η ομάδα του είχε… πιει θάλασσα στα πρώτα 15-20 λεπτά και απειλήθηκε σοβαρά να δεχτεί γκολ. Το άλλο που δεν θέλει να δει ο Μίτσελ είναι το τελείωμα που κάνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να του πάρει τον βαθμό σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει σκοράρει πέντε φορές. Ο Άρης παραλίγο να του στείλει το ματς στην παράταση στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στην Τούμπα η ομάδα του Πειραιά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και ο Μίτσελ θέλει έναν Ολυμπιακό στα… κόκκινα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (8/2) ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι, όμως, μέσα ο Χουάνγκ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Ο Νοτιοκορεάτης δεν ήθελε να χάσει αυτό το σημαντικό παιχνίδι και έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Μίτσελ.