ΑΕΚ: Ατομικό ο Φερνάντες, αμφίβολος ενόψει Ολυμπιακού

Ο Πάολο Φερνάντες ακολούθησε και την Τρίτη (7/2) ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό (9/2, 20:30).

ΑΕΚ: Ατομικό ο Φερνάντες, αμφίβολος ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ μετά την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο στρέφει πλέον το βλέμμα της στην προετοιμασία ενόψει το πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδαος κόντρα στον Ολυμπιακό (9/2, 20:30).

Εκτός του Μοχαμάντι, ο οποίος είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Πάολο Φερνάντες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμενόταν να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε για να προλάβαινε την αναμέτρηση, ωστόσο στην προπόνηση της Τρίτης (7/2) ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός για την προσεχή αναμέτρηση.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα και προπονήθηκαν χωρίς πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.