Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια ο Χουάνγκ για να παίξει με ΑΕΚ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ που κουβαλάει έναν τραυματισμό από την Τούμπα, κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (9/2, 20.30).

Ολυμπιακός: Μεγάλη προσπάθεια ο Χουάνγκ για να παίξει με ΑΕΚ

Δύο σοβαρούς «πονοκεφάλους» αντιμετώπισε ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι της Τούμπας. Ο πρώτος αφορούσε την αγωνιστική κατάσταση του Χάμες, ο οποίος - κατά δήλωση του προπονητή μάλιστα - είχε εμφανίσει ενοχλήσεις στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος αφορούσε την κατάσταση του Χουάνγκ, ο οποίος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Νοτιοκορεάτης που πολλές φορές στο παρελθόν πήγαινε πιο συντηρητικά στις προπονήσεις για να μην επιβαρύνει το σώμα του από τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να είναι παρών στο ματς Κυπέλλου της Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη (9/2, 20.30).

Από εκεί και πέρα, ακόμα και να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, εκείνος που θα αποφασίσει για το αν θα ξεκινήσει ή όχι είναι ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Μίτσελ φαίνεται ότι προετοιμάζει τον Ντιαντιέ Σαμασέκου να πάρει φανέλα βασικού εφόσον δεν τα καταφέρει ο Χουάνγκ ή ο Νοτιοκορεάτης καθίσει έστω στον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι και στον επαναληπτικό με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» είχε κάποιες ενοχλήσεις από το ματς του Περιστερίου που είχε προηγηθεί και ήταν αμφίβολος. Τελικά, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί λεπτό.