Κύπελλο Ελλάδας: Ο Νταμπάνοβιτς διαιτητής στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς ορίστηκε στον αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Νταμπάνοβιτς διαιτητής στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (9/2, 20:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι στην «OPAP Arena» θα διευθύνει ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς με καταγωγή από το Μαυροβούνιο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Τοντόροβιτς και Γιοβάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Κριστόφ Γιάκουμπικ με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει σφυρίξει αρκετά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα με πρόσφατο εκείνο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη τον περασμένο Οκτώβριο.

Το 2021 ήταν ο διαιτητής στο νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ με 2-0 για τα play off. Την ίδια σεζόν είχε σφυρίξει τους «κιτρινόναυρους» στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τον περασμένο Μάρτιο είχε οριστεί στο ισόπαλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον ημιτελικό ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα αναλάβει την ομαλή διεξαγωγή του, με τον Βαγγέλη Μανούχο στο VAR και βοηθούς τους Κωσταρά και Μεϊντάνα. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/2, 18:30).