Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για ΑΕΚ, Χάμες και Ιν Μπομ

Χάμες Ροντρίγκες και Χουάνγκ Ιν Μπομ επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι για ΑΕΚ, Χάμες και Ιν Μπομ

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από την Τούμπα ο Χάμες Ροντρίγκες. Μάλιστα ο Μίτσελ είπε και στη συνέντευξη Τύπου πως αυτός ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή ο Κολομβιανός σταρ.

Αρχικά φάνηκε να μην υπάρχει ανησυχία στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όμως, μοιάζουν ικανές να κρατήσουν τον Χάμες εκτός από τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μέρα με τη μέρα θα κρίνεται η συμμετοχή του Κολομβιανού σταρ, που αν δεν καταφέρει να παίξει θα είναι μία πολύ σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό. Ο Χάμες ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών στην Τούμπα και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι εξαιρετική αμφίβολη.

Πρόβλημα, ωστόσο προέκυψε και με τον Ιν Μπομ από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νοτιοκορεάτης δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο του με αποτέλεσμα να κουτσαίνει και να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του. Ο Χουάνγκ δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (6/2) και επίσης η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.