Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ στρέφεται σε Γερμανία και Αγγλία για τη διεξαγωγή του τελικού

Η ΕΠΟ έχει στην κορυφή της λίστας τη Γερμανία και την Αγγλία για τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΕΠΟ στρέφεται σε Γερμανία και Αγγλία για τη διεξαγωγή του τελικού

Είναι γνωστή εδώ και καιρό η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο εξωτερικό. Η διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ξεκινήσει ήδη επαφές προκειμένου να σχηματιστεί το τελικό πλάνο του σχεδίου.

Στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων βρίσκεται η Γερμανία, λόγω της μεγάλης παρουσίας ομογενών φιλάθλων, ενώ ψηλά βρίσκεται και η Αγγλία λόγω των πολλών Ελλήνων φοιτητών.

Η ΕΠΟ φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις στέλνοντας επιστολή στις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των δύο χωρών. Η τελική απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις που θα λάβουν από τις δύο αντίστοιχες Ομοσπονδίες, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό σκέλος.

Η διεξαγωγή του αγώνα σε γήπεδο της Αθήνας έχει αποκλειστεί, αφού δεν θα συμμετάσχουν στον τελικό δύο ομάδες από την πρωτεύουσα. Θυμίζουμε πως στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ. Παράλληλα η λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου δεν ενεργοποιείται καθώς είναι νωπές οι μνήμες από τα επεισόδια στον τελικό του 2018 ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.