ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των δύο αναμετρήσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού τον Φλεβάρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο ματς στην «OPAP Arena» και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός απέκλεισαν με δύο νίκες ο καθένας τους Πανσερραϊκό και Άρη αντίστοιχα και έδωσαν ραντεβού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος τον Φεβρουάριο.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν πρώτα στην «OPAP Arena» στις 7-9 Φεβρουαρίου ενώ η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι προγραμματισμένη για τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 28/2-2/3.

Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός συνάντησε την ΑΕΚ στο Κύπελλο ήταν στον τελικό του 2020 με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αύριο (26/1) θα προκύψει και το δεύτερο ζευγάρι που θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, και την Λαμία να διασταυρώνει ξίφη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχοντας το προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα.