Τερζής: «Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι, ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Τόλης Τερζής σχολίασε την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό με 0-1.

Τερζής: «Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι, ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Ο Άρης ηττήθηκε και στο «Κλ. Βικελίδης» με 1-0 από τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το Κύπελλο Ελλάδας για φέτος.

Λόγω αδιαθεσίας ο Άλαν Πάρντιου, απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου και το κενό του κάλυψε ο Τόλης Τερζής, ο οποίος στάθηκε στη φάση του χαμένου πέναλτι. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν καταφέρναμε και σκοράραμε εκείνη την ώρα και με βάση ο Ολυμπιακός δέχτηκε κόκκινη η κάρτα, θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Είχαμε και τη βοήθεια του κόσμου που στο τέλος τον στενοχωρήσαμε και του ζητάμε συγγνώμη. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Είχαμε δύο καλές φάσεις με Γκρέι, είχαμε άλλες δύο φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η μεγάλη ευκαιρία ήταν το πέναλτι. Ο Γκρέι ένιωσε καλά και για αυτό πήρε την μπάλα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Αν γινόταν το 1-0 θα μιλούσαμε τώρα για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, να σηκώσουμε το κεφάλι. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που τους στενοχωρήσαμε ξανά».