ΠΑΟΚ: Με Φελίπε Σοάρες και Τζίμα η αποστολή για Παναθηναϊκό

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό (26/1, 19:30).

ΠΑΟΚ: Με Φελίπε Σοάρες και Τζίμα η αποστολή για Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος ενάντια στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με την σημερινή (25/1) προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξανά στην διάθεσή του τον Φελίπε Σοάρες, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αντίθετα, εκτός αποστολή έμειναν οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Τόμας Μουργκ ο οποίος έκανε μόνο τρέξιμο.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης για τους υπόλοιπους περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις, προκειμένου οι παίκτες του ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τζίμας, Ολιβέιρα και Μπράντον.