Ολυμπιακός: Δεν είναι ρεβάνς προημιτελικού, αλλά «τελικός» στο «Κλ. Βικελίδης»!

Ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (25/1, 19.30) είναι κομβικής σημασίας για μία σειρά από λόγους.

Ολυμπιακός: Δεν είναι ρεβάνς προημιτελικού, αλλά «τελικός» στο «Κλ. Βικελίδης»!

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τετάρτης (25/1, 19.30) ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Ο Άρης τον περιμένει με καλή ψυχολογία, οι Πειραιώτες προέρχονται από το στραβοπάτημα στο Περιστέρι και κακά τα ψέματα, ο προημιτελικός του Κυπέλλου στο «Κλ. Βικελίδης» μοιάζει με... τελικό!

Δεν έχουμε καμία διάθεση να δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Δεν έχει χαθεί άλλωστε κανένας τίτλος για τον Ολυμπιακό. Απλώς, επειδή μιλάμε για Ολυμπιακό που στο DNA του έχει τις επιτυχίες, δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο Μίτσελ και οι παίκτες κάθισαν την Δευτέρα (23/1) στον Ρέντη και είπαν κάποια πράγματα, έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και να μην ξανασυμβούν σκηνικά τύπου Ιωαννίνων ή Περιστερίου. Κυρίως ο Ισπανός τεχνικός δηλαδή μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την «επόμενη μέρα» και την ανάγκη να κυνηγήσουν με λύσσα το νταμπλ.

Για να υπάρχει, όμως, ηρεμία εντός των τειχών του Ρέντη, θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα. Μέχρι και πριν από το Περιστέρι τα αποτελέσματα ήταν επιτυχή. Μετά τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός συνήλθε και έκανε ένα νικηφόρο σερί. Ήρθε η ισοπαλία στο Περιστέρι και αυτομάτως η ανώμαλη προσγείωση.

Για να αποκτήσει ξανά ψυχολογία ο Ολυμπιακός, χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα έτσι ώστε να πάει με άλλον αέρα στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν για το πρωτάθλημα. Το «μεγάλο αποτέλεσμα» λοιπόν θα πρέπει να έρθει στον αυριανό «τελικό» - προημιτελικό του Χαριλάου! Αν δεν έρθει, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι σε θέση οι ποδοσφαιριστές να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να μην τα βρουν μπαστούνια και με τον ΟΦΗ την Κυριακή (29/1). Έναν ΟΦΗ που έκανε ζημιές σε Λεωφόρο και Τούμπα.