Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Ιν Μπομ στην ενδεκάδα στο «Κλ. Βικελίδης»

Πώς θα διαχειριστεί ο Μίτσελ τον Χουάνγκ Ιν Μπομ στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (25/1, 19.30).

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για Ιν Μπομ στην ενδεκάδα στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ ήταν μαζί με τον Ανδρέα Ντόι οι μοναδικοί που φόρεσαν φανέλα βασικού σε τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα (με Άρη για πρωτάθλημα - Κύπελλο και Ατρόμητο για πρωτάθλημα).

Στο Περιστέρι, εμφανώς επηρεασμένος από την κόπωση, δεν ήταν ο Χουάνγκ που γνωρίζαμε. Ίσως η «χαμηλή πτήση» του να επηρέασε σε γενικές γραμμές και ένα μεγάλο μέρος της δυσλειτουργίας του Ολυμπιακού τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο ανασταλτικό.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται τώρα είναι αν ο Μίτσελ θα τον εμπιστευτεί στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Τετάρτης (25/1, 19.30).

Απάντηση δεν μπορεί να δοθεί με σιγουριά. Ο Νοτιοκορεάτης ενόψει Ατρομήτου έκανε μόλις μία προπόνηση. Την Πέμπτη (19/1) είχε κάνει αποθεραπεία, την Παρασκευή (20/1) ακολούθησε πάλι ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα και ουσιαστικά μόνο το Σάββατο (21/1) μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε και κάποιες μικροενοχλήσεις (από κόπωση προφανώς) που είχε.

Ενόψει Χαριλάου θα γίνουν μόνο δύο ημέρες και όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να γίνει μία διαφορετικού τύπου διαχείριση στον Χουάνγκ. Πάλι θα πάει πιο συντηρητικά, καθώς ο Μίτσελ θα ήθελε να τον έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο στη Θεσσαλονίκη. Εννοείται ότι θα τον ήθελε στο αρχικό σχήμα. Το αν θα γίνει πράξη η επιθυμία του Ισπανού τεχνικού, είναι κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Τρίτης (24/1).

Αν δείχνει επηρεασμένος στον Ρέντη από τα τρία σερί παιχνίδια, τότε ο Μίτσελ θα αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Χουάνγκ απέναντι στον Άρη.