Mπερνάρ: «Πρέπει να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Mπερνάρ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Kυπέλλου παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε όπως ήθελε κι έπρεπε, ενώ επιβάλλεται να διορθώσει πράγματα στους επόμενους δύο αγώνες της απέναντι στον «δικέφαλο του βορρά.»

Mπερνάρ: «Πρέπει να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Xωρίς να ωραιοποιήσει καταστάσεις μίλησε ο Μπερνάρ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Τούμπα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την κακή εικόνα των «πρασίνων» στην κάμερα της Cosmote TV κι ότι υποχρεούνται να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στα επόμενα ματς με τους Θεσσαλονικείς.

«Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε, δε βγάλαμε στο γήπεδο αυτό που θέλαμε. Παίζαμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα. Έχουμε ανάγκη κόντρα στην ίδια ομάδα να κάνουμε διαφορετικά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ που έρχονται: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Στον Παναθηναϊκό πάντα κοιτάμε τη νίκη, σήμερα δεν έγινε αυτό αλλά βλέπουμε πως παίζει ο αντίπαλος και πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε γιατί σήμερα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευόμαστε. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο διοργανώσεις δεν τις διαχωρίζουμε».