Kουλιεράκης: «Έτοιμοι για τα δύο, διαδοχικά, ματς στη Λεωφόρο»

Ο Kώστας Koυλιεράκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τα δύο «κολλητά» με τους «πράσινους» εκτός έδρας

Kουλιεράκης: «Έτοιμοι για τα δύο, διαδοχικά, ματς στη Λεωφόρο»

Μιλώντας αμέσως μετά τη νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ο Κώστας Κoυλιεράκης αφενός εκτίμησε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με την πρόκριση, αφετέρου τόνισε εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τα δύο ματς στη Λεωφόρο, αφού προηγείται η αναμέτρηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV

- Αναφορικά με την συνεργασία του με τον Ίνγκασον: «Έχουμε καλή χημεία με τον Ίνγκασον, όλη η ομάδα έχει δέσει, με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαστε σαν οικογένεια. Όπως όταν βάζουμε ένα γκολ, έτσι και στην άμυνα βοηθάει όλη η ομάδα. Αυτό φαίνεται στα στατιστικά και τα αποτελέσματα»

Για τον Τάισον: «Είναι σημαντικό ένας νέος παίκτης να έρχεται και βοηθάει κατευθείαν, είναι σημαντικό για τη συνέχεια».

Για τη ρεβάνς: «Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε δύο δύσκολα ματς στη Λεωφόρο, είμαστε έτοιμοι να τ' αντιμετωπίσουμε. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν έχει σχέση αν είναι κύπελλο ή πρωτάθλημα, Είμαστε έτοιμοι».