Aνακοίνωση ο Άρης για τη διαιτησία: «Κατάντησε αηδία κύριε Μπένετ...»

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου η οποία, ξεκινάει ως εξής: «Έχει καταντήσει αηδία κύριε Μπένετ»

Aνακοίνωση ο Άρης για τη διαιτησία: «Κατάντησε αηδία κύριε Μπένετ...»

Εκτός από τις διαμαρτυρίες σε λεκτικό επίπεδο του Θόδωρου Καρυπίδη προς τον διαιτητή Μαρτίνς για τον μη καταλογισμό γκολ για επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ Kαμαρά η ΠΑΕ Άρης προχώρησε και σε γραπτή εκδήλωση της δυσφορία της για τη διαιτησία στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο προημιτελικό του Kυπέλλου.

Eξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξαπολύοντας πυρά κατά του προέδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, επισημαίνοντας ότι το γκολ του Ιτούρμπε είναι πεντακάθαρο, ότι στο γκολ του Ολυμπιακού προηγείται φάουλ πάνω στον Νταρίντα και ότι δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βρουσάι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Έχει καταντήσει αηδία κ. Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε. Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ.

Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κ. Μπένετ. Ξέρετε εσείς…».