Ολυμπιακός: Η ατάκα του Πάρντιου για Χουάνγκ και η νοοτροπία που ξεσήκωσε τον κόσμο

Για τον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ δείχνει το δρόμο των «έξυπνων» μεταγραφών. Ο Άλαν Πάρντιου υποκλίθηκε στον Νοτιοκορεάτη που ανάγκασε ένα γήπεδο να τον αποθεώνει.

Ολυμπιακός: Η ατάκα του Πάρντιου για Χουάνγκ και η νοοτροπία που ξεσήκωσε τον κόσμο

Ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη αποθέωσε τον Χάμες Ροντρίγκες τονίζοντας πως είναι δύσκολα να βρεις τέτοιον παίκτη. Η μεγάλη ατάκα, όμως της συνέντευξης Τύπου ανήκει στον Άλαν Πάρντιου. Ο πολύπειρος προπονητής του Άρη έκανε ειδική αναφορά στον Χουάνγκ τονίζοντας πως είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στην Premier League.

Και τα λόγια ενός προπονητή με την εμπειρία του Πάρντιου έχουν ειδικό βάρος, διότι ξέρει πολύ καλά το αγγλικό πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις του. Και ο Ιν Μπομ στο παιχνίδι με τον Άρη ανάγκασε τον κόσμο να φωνάξει και το όνομα του. Ήδη έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές της κερκίδας κάτι που το αντιλαμβάνεται κανείς ότι πηγαίνει να εκτελέσει τα κόρνερ και ξεσηκώνεται το γήπεδο.

Στο ματς του Κυπέλλου, όμως, ο Χουάνγκ έδειξε ότι έχει άλλη λογική για το παιχνίδι και έναν χαρακτήρα που δεν του επιτρέπει να λυγίσει ούτε από τους πόνους. Ο Νοτιοκορεάτης έχει πάθει κράμπα στη δεξιά του γάμπα και δεν μπορεί να πατήσει καλά-καλά το πόδι του. Κάνει διατάσεις για να βγάλει το ματς, διότι ξέρει πως η ομάδα του δεν έχει άλλη αλλαγή και δεν θέλει να την αφήσει με δέκα παίκτες σε μία στιγμή που ο Άρης έψαχνε την ισοφάριση.

Στο ενδιάμεσο των διατάσεων έχει κάνει και δύο τάκλιν, αλλά το τρομερό της ιστορίας είναι ότι ο Χουάνγκ που δεν μπορεί να περπατήσει δεν κρύβεται στο γήπεδο για να μην πάρει τη μπάλα. Αντίθετα συμμετέχει κανονικά στο ματς, ζητάει μπάλες και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει ένα ακόμα γκολ.

Δεν ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός βρει άλλον Χάμες, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ψάξει καλά για να βρει κι άλλον Χουάνγκ. Ένας παίκτης κομπιούτερ με τρομερή νοοτροπία στο παιχνίδι. Ο Νοτιοκορεάτης και στον αγώνα του Κυπέλλου ήταν υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ θα έχει τώρα τον πονοκέφαλο πως τον περιμένουν δύο σημαντικά εκτός έδρας ματς με Ατρόμητο και Άρη για το Κύπελλο και φυσικά θα χρειαστεί μία διαχείριση ο Ιν Μπομ.