ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: Με διαφορετικούς εννιά στους 11 βασικούς, απ' ότι με τον Παναιτωλικό, η «Ένωση»!

  • Η ΑΕΚ παρατάσσεται κόντρα στον Πανσερραϊκό για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με εννιά διαφορετικά πρόσωπα στο βασικό της σχήμα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.
ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: Με διαφορετικούς εννιά στους 11 βασικούς, απ' ότι με τον Παναιτωλικό, η «Ένωση»!

Μόνο οι Πινέδα και Χατζισαφί... επιβίωσαν στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ σε σχέση με τους βασικούς του τελευταίου αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κι αν ο Ιρανός διατηρήκε το αριστερό άκρο της άμυνας ο Μεξικανός τοποθετείται όχι στα αριστερά, αλλά στον άξονα.

Στα αξιοσημείωτα ότι επιστρέφει ο Γιώργος Τζαβέλλας

Αναλυτικά, ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, οι Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας και Χατζισαφί συνθέτουν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά, ο Φράνσον ξεκινάει ως «εξάρι», με τον Πινέδα μπροστά του, οι Τσούμπερ και Φερνάντες ξεκινάνε αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και ο Μάνταλος βρίσκεται ελαφρώς πιο πίσω από τον Φαν Βέερτ στην επίθεση.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια, Φράνσον, Πινέδα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Μάνταλος, Φαν Βέερτ

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Ροντρίγκεζ, Θυμιάνης, Μούργος, Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης

Για τον Πανσερραϊκό στον πάγκο είναι οι Κάτσικας, Παπάζογλου, Ζέρης, Λυμπεράκης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης και Μπαΐροβιτς.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Αθανασιάδης, Ρότα, Ντάικο, Γιόνσον, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο και Κοσίδης.