Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-1: Πανηγυρικά στους «8» τα «Λιοντάρια»

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ του Απόλλωνα Πόντου, ντούμπλαρε τις νίκες του (3-0 το πρώτο ματς) και πήρε εμφατική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ ο Κατσαντώνης στο 37'. 

Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-1: Πανηγυρικά στους «8» τα «Λιοντάρια»

Το «καρέ» της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας συμπληρώθηκε. Ο Πανσερραϊκός διπλασίασε τις νίκες του επί του Απόλλωνα Πόντου με το σημερινό 1-0 στο Πολύκαστρο (3-0 το πρώτο ματς) και πήρε εμφατική πρόκριση στους «8». Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Τα «Λιοντάρια» του Παύλου Δερμιτζάκη δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και φρόντισαν από νωρίς να τελειώσουν τη δουλειά. Συγκεκριμένα, ο Κατσαντώνης στο 37' με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0 το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε.

Διαιτητής: Ματσούκας (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (80’ λ.τρ. Τρίγκατζης), Νασέρ, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Καλογέρης, Μουμίν, Κωστίκα, Καλαϊτζίδης, Μπελεβώνης (86’ Αραβίδης), Δαλιανόπουλος, Λαμπίρης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (46’ Ζέρης), Παπάζογλου (67’ Παπάζογλου), Γιανναράκης, Κολομπίνο (68’ Θυμιάνης), Ανάκογλου, Αλί Μπαμπά (78’ Μούργος), Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (68’ Σαΐντ).