Ολυμπιακός: Πιο σοβαρός τώρα ο Σισέ που είναι υπ’ ατμόν

Δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση με τον Παπέ Σισέ, αλλά στο Περιστέρι φάνηκε να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και να μην είναι «αλλού γι’ αλλού», παρότι γνωρίζει ότι είναι τελευταίος στην ιεραρχία των ρόστερ και πιθανότατα να μην μείνει έως το τέλος της σεζόν.

Ολυμπιακός: Πιο σοβαρός τώρα ο Σισέ που είναι υπ’ ατμόν

Παιχνίδια όπως αυτό του Περιστερίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, είναι περισσότερο παιχνίδια για τους προπονητές και λιγότερο για τους θεατές από πλευράς ενδιαφέροντος.

Όταν η πρόκριση έχει κριθεί από το πρώτο παιχνίδι και οι δύο προπονητές προχωρούν σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδες τους, ναι μεν αφήνει μία γλυκιά γεύση στον κόσμο το χορταστικό 2-2, αλλά οι Μίτσελ και Κόλμαν κοιτάζουν άλλα πράγματα ενόψει του υπόλοιπου της σεζόν.

Για παράδειγμα ο Παπέ Σισέ εμφανίστηκε μετά από δύο μήνες και… κάτι ξανά με τα ερυθρόλευκα. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι υπ’ ατμόν και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να αποχωρήσει. Αν δεν αποχωρήσει έως τις 31 Ιανουαρίου, τότε θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ο Μίτσελ να τον εκμεταλλευτεί στο δρόμο για τον τίτλο.

Τι είδαμε από τον Σισέ; Τον είδαμε πολύ πιο σοβαρό σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σε μία κατάσταση που θέλει να αποδείξει ότι «είμαι κι εγώ εδώ». Η αντίδρασή του στο πρώτο γκολ του Ατρομήτου δεν ήταν η καλύτερη, αφού εκεί φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Δεν είχε την έκρηξη και την επιτάχυνση που μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους φάσεις για να ανακόψει τον αντίπαλο.

Στο δικό του γκολ μάς έκανε εντύπωση το ξέσπασμά του στον πανηγυρισμό του! Δεν λέμε ότι στέλνει μήνυμα πως αξίζει μία ακόμη ευκαιρία. Αυτό που λέμε είναι ότι τουλάχιστον έχει καταλάβει ότι θα έπρεπε να ζυγίσει κάποια πράγματα καλύτερα στο κεφάλι του, γιατί υπήρχαν στιγμές στο πρώτο μισό της σεζόν και συγκεκριμένα έως το περιβόητο σκηνικό στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο στο ματς με την Καραμπάγκ, που σαν να έδειχνε ότι έβγαζε μία υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το μυαλό του και να κάνει πράγματα που δεν είχαν ποδοσφαιρική λογική.

Ο Σισέ λοιπόν έβγαλε μία εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που είχε μεγάλη διάθεση, παρότι στο γκολ του Τζοβάρα δεν είχε την καλύτερη αντίδραση. Ήταν μία κακή στιγμή το 1-0 του Ατρομήτου, που έως έναν βαθμό δικαιολογείται από τον αγωνιστικό ρυθμό που πολύ απλά δεν έχει.

Τουλάχιστον εμφανίστηκε ξανά και έστειλε το δικό του μήνυμα σε διάφορους «μνηστήρες» από το εξωτερικό που τον έχουν στην ατζέντα τους. Το αν θα φέρει τελικά πρόταση ή όχι, θα φανεί σε λίγες μέρες. Αν δεν φέρει, τότε με κάποιον τρόπο θα πρέπει ο Μίτσελ να τον ξαναβάλει στην εξίσωση, καθώς ο καλός και με το μυαλό στο κεφάλι Παπέ Σισέ πάντοτε ήταν απαραίτητος.