Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον Ατρόμητο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Επέστρεψε στην εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και είναι γεγονός πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στα δύο γκολ που δέχτηκε.

ΣΙΣΕ

Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματα του και έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του, πέτυχε και το γκολ και έδειξε να βρίσκει ρυθμό.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ

Έπαιξε σε ρόλο κεντρικού στόπερ. Ο Μπουχαλάκης είναι μέσα στο πρώτο γκολ που δέχεται ο Ολυμπιακός, αλλά στη συνέχεια κάνει καλή εμφάνιση. Έχει δημιουργήσει 2-3 καλές φάσεις με τις ωραίες του μπαλιές στην πλάτη της άμυνας.

ΡΕΤΣΟΣ

Αγωνίστηκε ως αριστερό στόπερ και τα πήγε αρκετά καλά. Ο Έλληνας στόπερ κάλυψε πολλές φορές το κενό που δημιουργούνταν από τις αργές επιστροφές του Μαρσέλο.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Δεν έκανε κακό παιχνίδι ο Έλληνας άσος που βγήκε αρκετές φορές στην επίθεση και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις με τις σέντρες του.

ΜΑΡΣΕΛΟ

Πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, το τρίτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και υπήρξαν στιγμές που έβγαζε πάνω στο χορτάρι όλη του την ποιότητα.

ΚΑΣΑΜΙ

Είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και μεγάλη συμμετοχή, ενώ είχε και ευκαιρίες ακόμα και να σκοράρει.

ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ

Είναι ακόμα ένα παιχνίδι που ο Σαμασέκου έβγαλε αρκετές καλές στιγμές και έδειξε ξανά πως θα αποτελέσει μία σημαντική λύση για τον Ολυμπιακό.

ΓΚΑΡΙ

Υπήρχαν στιγμές που έδειχνε πως είναι ένας κανονικός εξτρέμ για τον Ολυμπιακό και είναι αυτός που έχει φτιάξει το γκολ του Σισέ στο 38ο λεπτό.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ήταν μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις. Βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής, αλλά εκείνο που του έλειψε ήταν η σωστή τελική. Ο Μασούρας έχασε σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Ίσως είναι και ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν επιδίωξε το γκολ αν και φορ, αλλά να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του και το έκανε με τεράστια επιτυχία. Από τα δικά του πόδια δημιουργείται και η φάση που γίνεται το 1-1.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα το διάστημα που αγωνίστηκε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ-ΟΥΙ ΤΖΟ

Δεν αγωνίστηκαν γι’ αρκετή ώρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το σημαντικό είναι ότι ο Γάλλος επανεμφανίστηκε μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Νοτιοκορεάτης έπαιξε ξανά μετά από αρκετό διάστημα.