Ολυμπιακός: Εκτεταμένο ροτέισον από τον Μίτσελ στο Περιστέρι

Η είδηση θα ήταν αν ο Μίτσελ αποφάσιζε απόψε στο Περιστέρι (21.00, CS1) να πάει με τα «βαριά χαρτιά» του, με τους παίκτες που εμπιστεύτηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το 4-1 του πρώτου αγώνα τού δίνει τη δυνατότητα να πάει σε εκτεταμένο ροτέισον και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε 11 αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είδαμε στον Βόλο.

Ολυμπιακός: Εκτεταμένο ροτέισον από τον Μίτσελ στο Περιστέρι

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μαρσέλο, Σαμασέκου, ακόμη ακόμη και ο Σισέ που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό. Ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και ο Μίτσελ δεν μπορούσε να τον αφήσει να προπονείται με τους «κομμένους». Εδώ και δέκα μέρες προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ και σήμερα πιθανότατα θα του δώσει την ευκαιρία για να αποδείξει στον Μίτσελ αν μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο στα επόμενα ματς, εφόσον δεν έρθει κάποια συμφέρουσα πρόταση και παραμείνει έως το τέλος της σεζόν.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με Τζολάκη στα γκολπόστ, τους Ανδρούτσο, Ρέτσο, Σισέ και Μαρσέλο στην άμυνα, τους Σαμασέκου και Μπουχαλάκη δίδυμο στα χαφ, τον Κασάμι μπροστά τους, τους Γκάρι και Μασούρα στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Ουί-Τζο ή τον Ελ Αραμπί στην κορυφή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε ακόμη και μαζί τους Ουί Τζο και Ελ Αραμπί. Οπότε κάποιος από τους Γκάρι, Μασούρα, Κασάμι ή Μπουχαλάκη θα μείνει εκτός.

Η αποστολή

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ιν-Μπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Σισέ, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Βαλμπουενά, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί-Τζο Χουάνγκ