Σίμος: «Δεν προκρίθηκε ο καλύτερος»

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Γιώργος Σίμος, θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Λαμία με βάση την εικόνα και στα δύο ματς. 

Σίμος: «Δεν προκρίθηκε ο καλύτερος»

Η Athens Καλλιθέα έκανε εξαιρετική προσπάθεια απέναντι στην Λαμία, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδό της, στη ρεβάνς του 1-1 που είχε σημειωθεί στο πρώτο παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος»

Στο γήπεδό της η Καλλιθέα προσπάθησε για την πρόκριση και ο προπονητής της Γιώργος Σίμος δήλωσε ικανοποιημένος από τη θέληση και την απόδοση των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στην Λαμία. Μετά από τα δύο ματς θεωρώ ότι δεν προκρίθηκε ο καλύτερος. Ήμασταν ανώτεροι και στα δύο παιχνίδια, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός. Κάναμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε την Λαμία. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, θέλαμε να προχωρήσουμε, τώρα συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας κράτησε με ενδιαφέρον όλους όσοι το παρακολούθησαν. Δεν περάσαμε αν και καλύτεροι, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο».