ΠΑΟΚ: Με Τζίμα και αλλαγές η αποστολή για Καλαμάτα - Θλάση ο Μουργκ

Θλάση β' βαθμού έχει υποστεί ο Τόμας Μουργκ ενώ δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Κουαλιάτα. Με πολλές αλλαγές κόντρα στην Καλαμάτα

ΠΑΟΚ: Με Τζίμα και αλλαγές η αποστολή για Καλαμάτα - Θλάση ο Μουργκ

Την προετοιμασία του για το αυριανό (10/1, 21.00) παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά πέντε απουσίες για το παιχνίδι κόντρα στη μεσσηνιακή ομάδα. Ειδικότερα, ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης. Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, Τόμας Μουργκ έκανε μαγνητική η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Έτσι θα μείνει εκτός δράσης για σχεδόν ένα μήνα. Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή από την οποία λείπουν για λόγους ξεκούρασης οι Κοτάρσκι, Ίνγκνασον, Ράφα Σοάρες και Ντάγκλας Αουγκούστο.

Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον και Τζίμας.