Τσιριγώτης: «Στην απόφαση του διαιτητή κρίθηκε το παιχνίδι»

Ο Θανάσης Τσιριγώτης μίλησε για την ήττα του Λεβαδειακού από τον Άρη και στάθηκε επίσης στη φάση από την οποία έγινε το 1-1.

Τσιριγώτης: «Στην απόφαση του διαιτητή κρίθηκε το παιχνίδι»

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε από τον Άρη και ο Θοδωρής Τσιριγώτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή Ευαγγέλου και κυρίως σε αυτήν με τον καταλογισμό του έμμεσου από το οποίο προήλθε και το 1-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Κάναμε καλό παιχνίδι, έκανα ωραία κίνηση, τράβηξε τους παίκτες ο Σκβάρκα, ο Βήχος μου έκανε τρομερή πάσα, δεν το σκέφτηκα πολύ και εκτέλεσα. Μου δίνει ψυχολογία το γκολ, θα ήταν πολύ καλά αν συνδυάζονταν με νίκη», είπε ο επιθετικός του Λεβαδειακού και συνέχισε:

«To παιχνίδι κρίθηκε στην απόφαση του διαιτητή, ο Τσάπρας κάνει διώξιμο και όχι γύρισμα. Τώρα προχωράμε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ίδιο αντίπαλο. Να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και θα πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε δουλειά στις στατικές φάσεις. Είναι καλό που έγινε σήμερα και όχι στο πρωτάθλημα, θα το δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε για να μην έχουμε ανάλογα αποτελέσματα όπως σήμερα».

Μιλώντας για τη συνέχεια ο άσος της ομάδας της Βοιωτίας είπε: «Είμαι αισιόδοξος, κάναμε καλή προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι και θα ανταμειφθούμε στο τέλος».