Λεβαδειακός – Άρης 1-2: Άλμα πρόκρισης με Πάλμα

Ο Άρης γύρισε το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό και έκανε άλμα πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Πάλμα με γκολ «ποίημα» διαμόρφωσε το τελικό 1-2. 

Λεβαδειακός – Άρης 1-2: Άλμα πρόκρισης με Πάλμα

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Άρη για ένα ημίχρονο στη Βοιωτία, ωστόσο οι «κίτρινοι» γύρισαν το ματς στην επανάληψη (1-2) και φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Βοιωτοί…χτύπησαν στο 40’ με τον Τσιριγώτη μετά την έξοχη πάσα του Βήχου αλλά σε λιγότερο από 20 λεπτά στην επανάληψη ο Άρης έφερε τούμπα το ματς.

Αρχικά ο Ιτούρμπε (ήρθε από τον πάγκο) έκανε το 1-1 σε μια φάση όπου υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους γιατί καταλογίστηκε έμμεσο (52’).

Έντεκα λεπτά αργότερα (63’), ο Πάλμα με εκτέλεση φάουλ αριστούργημα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε και πήρε τη νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στην οκτάδα του Κυπέλλου.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης»

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 40’ Τσιριγώτης – 52’ Ιτούρμπε, 63’ Πάλμα

Οι συνθέσεις…

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης (78’ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος– Νίκας, Μεχία – Σκβάρκα (64’ Λούα Λούα), Βρακάς (67’ Γιαννιώτας), Τσιριγώτης (64’ Μουτίνιο) – Δούμτσιος (78’ Πέτρε)

Άρης: Σιαμπάνης – Οντουμπάτζο (73’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (73’ Μαζικού)– Νταμπό, Ματέο Γκαρσία – Ροντρίγκες (46’ Ιτούρμπε), Πάλμα (82’ λ. τρ. Μαρμαρίδης), Καμάτσο – Γκρέι (78’ Ντουκουρέ)