Ολυμπιακός: Τίποτα δεν λέει τυχαία ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ έχει τους λόγους του που δήλωσε «θυμωμένος» για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο και προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του στην «τσίτα» παρά το 4-1.

Ολυμπιακός: Τίποτα δεν λέει τυχαία ο Μίτσελ!

Ο Μίτσελ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Έχει ακούσει τα πάντα. Για το αν είναι καλός ή κακός προπονητής, για το αν είναι… διαχειριστής, για το αν ακολούθησε σωστή ή λανθασμένη τακτική σε ένα παιχνίδι. Κανένας, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το επικοινωνιακό κομμάτι το έχει για… πρωινό.

Η αλήθεια είναι ότι το 4-1 του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου δεν αφήνει πολλά περιθώρια ως προς το κομμάτι της πρόκρισης. Μόνο που για τον Μίτσελ αυτό δεν είναι το μείζον θέμα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συγκρουστεί με μεγάλα ονόματα για το καλό του συλλόγου. Έχει βάλει τις φωνές σε παίκτες που είναι καλομαθημένοι. Έχει αφήσει στην εξέδρα ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποτελούσαν αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Μπροστά στο καλό του συλλόγου και στην ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων, δεν χαμπαριάζει από τίποτα.

Ο Μίτσελ ανέβασε την ένταση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, έβαλε… χέρι στους παίκτες του για να καταλάβουν ότι αυτό που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο δεν λέγεται κανονικό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν κάτι άναρχο, κάτι ασόβαρο, κάτι που δεν είχε καμία ποδοσφαιρική λογική. Αναφερόταν φυσικά στις πολύ μεγάλες αποστάσεις των γραμμών και στα πολλά δικαιώματα που έδωσαν οι παίκτες του στις αντεπιθέσεις του Ατρομήτου.

Ο Ισπανός ξέρει πολύ καλά ότι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και στο -12 από την κορυφή του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους παράλογες προσεγγίσεις από τους παίκτες του. Μπορεί να μην πλήρωσε τα λάθη με τον Ατρόμητο, αλλά μπορεί να τα πληρώσει στα ματς που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Πλέον κάθε απώλεια βαθμού θα είναι και μία «μαχαιριά».

Ναι μεν στο εκρηκτικό πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου είδαμε έναν Μαρσέλο και έναν Ολυμπιακό να τους πιεις στο ποτήρι, όμως, ο Μίτσελ δεν θέλει άλλα πεταμένα ημίχρονα ή να μην μπαίνουν με την ίδια αποφασιστικότητα/σοβαρότητα οι παίκτες του από το 1ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πολλά περισσότερα από το 4-1 και από την εξασφάλιση της πρόκρισης από το πρώτο ματς. Και σίγουρα ο Μίτσελ στις προπονήσεις που ακολουθούν, θα δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στα όσα στραβά έκαναν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, με φουλ βιντεοθεραπεία και παρατηρήσεις.