Μίτσελ: «Να αποφασίσουμε ποιοι θα είμαστε, ο Ολυμπιακός του πρώτου ή του δευτέρου ημιχρόνου»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ μίλησε για το 4-1 επί του Ατρομήτου και για τον Μαρσέλο.

Μίτσελ: «Να αποφασίσουμε ποιοι θα είμαστε, ο Ολυμπιακός του πρώτου ή του δευτέρου ημιχρόνου»

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όλα όσα είδε στο β’ μέρος, αλλά και για τα δικαιώματα που έδωσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος στο 4-1 επί του Ατρομήτου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα: «Θύμωσα με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και θα πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος τι συνέβη και άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ζητάω τα ίδια πράγματα πριν από το ματς. Η θέληση και το πάθος ήταν διαφορετικά μεταξύ των δύο ημιχρόνων».

Για το τι είπε στους παίκτες στην ανάπαυλα: «Ότι πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε ατομικά. Έτσι σήμερα δώσαμε ένα καλό παράδειγμα για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει».

Για τον Μαρσέλο: «Αυτό που θέλουμε είναι όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Σε κάθε λεπτό του αγώνα να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Αυτό έκανε ο Μαρσέλο και αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι ο Μαρσέλο, ο Φορτούνης και ο Χάμες είναι πιο βελτιωμένοι γιατί προπονήθηκαν με συνέχεια και με κανονικότητα».

Για το γεγονός ότι σκόραρε τέσσερις φορές για πρώτη φορά φέτος: «Είναι αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε. Η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου που έπαιξε δίχως ιδιαίτερη θέληση ή του δευτέρου ημιχρόνου που παρουσίασε όλες τις αρετές της».