Ολυμπιακός: Η επιστροφή των Μουντιαλικών δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα ενόψει Ατρομήτου

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μίτσελ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν μία τρόπον τινά «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (15/12, 19.30).

Ολυμπιακός: Η επιστροφή των Μουντιαλικών δύσκολα θα αλλάξει τα πλάνα ενόψει Ατρομήτου

Ο Μίτσελ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις κόντρα στον Ατρόμητο την Πέμπτη (15/12, 19.30). Δεν προσφέρεται άλλωστε και ο αντίπαλος για να κάνει «πειράματα» ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν θα έχει μεγάλες διαφορές η ενδεκάδα που θα κατεβάσει εναντίον του Ατρομήτου.

Στις τρεις προπονήσεις που ακολουθούν έως το ματς με τους Περιστεριώτες, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους Παπασταθόπουλο και Χάμες. Ο Σωκράτης έπαιξε ένα ημίχρονο με τη Νότιγχαμ. Έως την Τετάρτη (14/12) θα φανεί αν ο Μίτσελ κρίνει ότι μπορεί να βγάλει 90λεπτο, έτσι ώστε να παίξει δίδυμο στην άμυνα με τον Ντόι. Αν όχι, τότε θα επιστρατευτεί ο Ρέτσος.

Επίσης, ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να είναι παρών και να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Οπότε, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι Φορτούνης (ή ο Γκάρι) και Μπιέλ αναμένεται να βρεθούν στα πλάγια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που είχαν άδεια για μία εβδομάδα λόγω της συμμετοχής τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δύσκολα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Ο Ιν Μπομ ουσιαστικά είναι εκείνος που θα μπορούσε να δει το όνομά του στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο Νοτιοκορεάτης προέρχεται από τη μίνι άδεια και έχοντας κάνει δύο-τρεις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα, το πιθανότερο σενάριο είναι να κάτσει στον πάγκο και να βρεθούν στα χαφ οι Εμβιλά και Κασάμι.

Σήμερα (12/12) λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τα ερωτηματικά στην παρούσα φάση να είναι αν θα επιλεγούν στην ενδεκάδα οι Παπασταθόπουλος και Χάμες.