Βούρος: «Αυτή η ήττα προσβάλει τον κόσμο του ΟΦΗ»

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ ζήτησε ο Πραξιτέλης Βούρος για ήττα-αποκλεισμό από την Κηφισιά στο Κύπελλο Ελλάδος

Βούρος: «Αυτή η ήττα προσβάλει τον κόσμο του ΟΦΗ»

Φανερά απογοητευμένος με την ήττα του ΟΦΗ από την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδος ο Πραξιτέλης Βούρος.

Ο έμπειρος στόπερ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Κηφισιάς, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ, δηλώνοντας παράλληλα βέβαιος πως η ομάδα του έχει τους παίκτες για να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Κηφισιάς, έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει μόνο η φανέλα και η ποιότητα απλά πρέπει να δείξεις τι θέλεις σε ένα θεσμό που θέλαμε να πάμε ψηλότερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή η ήττα προσβάλλει τον κόσμο της ομάδας, προσβάλλει την προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα, ζητάμε συγγνώμη πρώτα από όλα εγώ και οι συμπαίκτες μου και μετά όλο το υπόλοιπο team όχι για την ήττα αλλά για την εμφάνιση.

Στην ζωή και το ποδόσφαιρο δεν τα παρατάμε, αρχής γενομένης από την Δευτέρα και πιστεύω πως έχουμε παίκτες με “άντερα” για να ανατρέψουμε πάλι το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει εμείς ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Και πάλι συγγνώμη. Καλύτερα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο για να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει και για αυτό που δουλεύουμε στο γήπεδο».