Ατρόμητος: Αποθέωση για Κόλμαν, «είχαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Αποθεώθηκε ο Κρις Κόλμαν από τους φίλους του Ατρόμητου που είχαν πάει στην Τρίπολη μετά το 3-1 επί του Αστέρα. Τι δήλωσε ο Ουαλός.

Ατρόμητος: Αποθέωση για Κόλμαν, «είχαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Ο Κρις Κόλμαν γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Ατρόμητου που είχαν ταξιδέψει στην Τρίπολη και είδαν την ομάδα τους να κερδίζει στην παράταση με 3-1 τον Αστέρα και να παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλου.

Ο Ουαλός τεχνικός είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη από τα γκολ παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τόνισε ότι ο Ατρόμητος έδειξε χαρακτήρα μετά την ισοφάρισε που δέχτηκε.

Οι δηλώσεις του Κόλμαν:

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Στην παράταση έπαιξε ρόλο και η κόπωση. Είναι σημαντική νίκη και ψυχολογικά, γιατί δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας μετά την ισοφάριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και για τους οπαδούς που ήταν κοντά μας. Μας βοηθά όταν παίζουμε με δύο επιθετικούς παρόλο που έτσι υπάρχει κάποιο ρίσκο πίσω, όμως δημιουργούμε πολλές φάσεις και φτάνουμε πιο εύκολα στα γκολ».