Ελευθερόπουλος: «Το να προκριθείς στο γήπεδο του Αιγάλεω δεν είναι εύκολο»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του μέσα στο Αιγάλεω, στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Ελευθερόπουλος: «Το να προκριθείς στο γήπεδο του Αιγάλεω δεν είναι εύκολο»

Μετά τη νίκη πρόκριση με 2-1 στην παράταση επί του Αιγάλεω για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που επηρεάστηκε πάρα πολύ από τον κακό αγωνιστικό χώρο. Ήταν αντίστοιχος με αυτόν στον αγώνα του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου. Είναι γήπεδα που επηρεάζουν πάρα πολύ την ένταση του παιχνιδιού και την ποιότητα. Δυστυχώς για εμάς αυτό έπαιξε κομβικό ρόλο. Είμαστε μια ομάδα που αρέσκεται να έχει την κατοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ αργή ανάπτυξη, ήμασταν αρκετά προβλέψιμοι ανεξάρτητα αν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας στον μεγαλύτερο βαθμό. Και όπως συνηθίζεται στη συγκεκριμένη κατηγορία, αν φας πρώτος γκολ μετά δυσκολεύουν πάρα πολύ τα πράγματα. Είναι θέμα το οποίο έχω επαναλάβει Τρώμε γκολ με πάρα πολύ λίγες φάσεις και αυτό είναι συνδυασμός συγκέντρωσης στη λεπτομέρεια και μιας περιόδου που στην πρώτη φάση τρώμε γκολ.

Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πανικλοβληθήκαμε, παίξαμε τη μπάλα μας ορθολογικά, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις, ισοφαρίσαμε και, φυσικά, στην παράταση επιβληθήκαμε και προκριθήκαμε. Το να προκριθείς στο γήπεδο του Αιγάλεω δεν είναι εύκολο. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, μια ομάδα που έχει μέταλλο, που είναι τα τελευταία χρόνια στις υψηλές θέσεις της Super League 2, οπότε κρατάμε την πρόκριση, την ανατροπή. Είναι νίκες που δημιουργούν νοοτροπία νικητή και πολύ μεγάλο μέταλλο στην ομάδα».