Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε το «θρίλερ» στο Αιγάλεω ο Πανσερραϊκός - Πρόκριση και για Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε το Αιγάλεω στο 90+5' με πέναλτι, νίκησε 2-1 στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τη δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εισιτήριο και για Αναγέννηση Καρδίτσας που λύγισε στον έξτρα χρόνο (0-1) τον Μακεδονικό. Άνετα ο Αλμωπός Αριδαίας.

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε το «θρίλερ» στο Αιγάλεω ο Πανσερραϊκός - Πρόκριση και για Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πανσερραϊκός. Τα «Λιοντάρια» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90+5' το Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» με πέναλτι του Σαϊντ και να στείλουν το ματς στην παράταση.

Εκεί, το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τον Κανί στο 108' και να το διατηρήσει ως το φινάλε. Για τους «κυανόλευκους» είχε ανοίξει το σκορ ο Μπαστιανός στο 35'.

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός και Αναγέννηση Καρδίτσας οδηγήθηκαν στον έξτρα χρόνο ύστερα από ένα στείρο 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον τρόπο και με κεφαλιά του Μπάλλα στο 117' να παίρνουν το εισιτήριο για τη δ' φάση του θεσμού.

Στο μοναδικό ματς που ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια, ο Αλμωπός Αριδαίας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με 3-0 άφησε εκτός συνέχεια τον Αστέρα Σταυρού, ομάδα από την Φθιώτιδα. Τα γκολ πέτυχαν οι: Γιοκoύδης (4'), Παπαδόπουλος (24') και Κολλαράς (62').

Τέλος, στη Ρόδο, ο Απόλλων Πόντου λύγισε στα πέναλτι 4-2 (0-0 κ.δ και παρ.) τον τοπικό Διαγόρα για να πάρει την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα
Αιγάλεω - Πανσερραϊκός 1-2 παρ. (1-1 κ.δ)
Αστέρας Σταυρού - Αλμωπός Αριδαίας 0-3
Διαγόρας Ρόδου - Απόλλων Πόντου 4-2 πεν. (0-0 κ.δ και παρ.)
Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1 παρ. (0-0 κ.δ)