Αϊτόρ: «Στην αρχή νόμιζα ότι έσπασε το χέρι μου από την πέτρα»

Ο Αϊτόρ μίλησε σε ισπανικό ραδιόφωνο για την πέτρα που δέχτηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Αϊτόρ: «Στην αρχή νόμιζα ότι έσπασε το χέρι μου από την πέτρα»

Συνέντευξη στο ισπανικό ραδιόφωνο «Radioestadio Noche» έδωσε ο Αϊτόρ, ο οποίος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Φυσικά μίλησε και για την πέτρα που δέχτηκε στον πανηγυρισμό του.

Αναλυτικά:

Για την αποπνικτική ατμόσφαιρα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσες να αναπνεύσεις. Υπήρχαν συμπαίκτες μου πνιγόντουσαν. Δεν άντεχες να είσαι εκεί. Γενικότερα η ατμόσφαιρα σε όλο το ματς ήταν λες και έπαιζες σε ταινία».

Για τον πανηγυρισμό του: «Είπα στον ατζέντη μου ότι αν σκόραρα θα το πανηγύριζα όπως ο Ντεουλοφέου και με κατηγόρησαν ότι έπιασα τα γεννητικά μου όργανα μπροστά στους αντίπαλους οπαδούς. Αυτό δεν το έκανα ποτέ!»

Για την πέτρα που δέχτηκε: «Δεν ξέρω πώς έγινε. Είδα ένα αντικείμενο να έρχεται και έβαλα το χέρι μου νομίζοντας ότι ήταν ένα μπουκάλι ή κάτι παρόμοιο. Όταν έσκασε πάνω μου ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα και το δάχτυλό μου μπλοκαρίστηκε. Κοίταξα το χέρι μου και είδα ότι είχα μια τρύπα που ήταν γεμάτη αίμα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχα σπάσει το χέρι μου».