Πέλλιος: «Γιατί μας κουβάλησαν στην Αθήνα…»

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Πέλλιος: «Γιατί μας κουβάλησαν στην Αθήνα…»

Ο Φιλώτας Πέλλιος μίλησε στο Metropolis 95,5 και αρχικά είπε: «Προσπαθούμε να συνέλθουμε από αυτό που είδαμε. Ότι κι αν πούμε είναι τετελεσμένο. Ένας τελικός που ήταν παρωδία, ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε. Ντρέπομαι για έναν διαιτητή, δεν είναι πέναλτι αυτό, έχει αλλάξει τον κανονισμό ο διαιτητής.

Ο Βιεϊρίνια βρήκε πρώτος την μπάλα από τον Γκατσίνοβιτς. Όλα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε. Γιατί μας κουβάλησαν να πάμε στην Αθήνα.

Το παράδοξο με το VAR είναι πως ο διαιτητής που ήταν εκεί, δεν έστειλε τον Λαόθ να δει τον Αϊτόρ την ώρα που πανηγυρίζει με απαράδεκτο τρόπο πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Θα ρωτήσω και κάτι ακόμη: Γιατί δεν διέκοψε το παιχνίδι ο μεγάλος ρέφερι, ο Ισπανός Λαόθ, όταν κουβαλούσε την πέτρα που πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ; Γιατί δεν το διέκοψε; Είχε αλλοιώσει ήδη το παιχνίδι. Στο 5ο λεπτό έδωσε κάρτα για διαμαρτυρία στον Αουγκούστο. Ποιος είσαι ρε μεγάλε».

Για το αγωνιστικό μέρος του τελικού Κυπέλλου: «Φάνηκε πως με τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το γυρίσει το παιχνίδι. Όμως οι αλλαγές άργησαν να γίνουν από τον προπονητή. Και ο Μπίσεσβαρ ήταν κακός στην απόδοσή του. Στο δεύτερο ημίχρονο, εάν κάναμε ένα γκολ, θα το παίρναμε το Κύπελλο. Δεν πήγε να δει την ανατροπή του Μιτρίτσα. όλα ήταν μία σκηνοθεσία. Όλα αυτά ήταν μία στημένη δουλειά».

Καταλήγοντας είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία γερασμένη ομάδα. Έκαναν πάρα πολλά παιχνίδια και ήταν ανέτοιμοι για τέτοια σεζόν. Και για αυτούς που είχε. Από εδώ και πέρα, πρέπει να ανανεωθεί η ομάδα, να έρθουν νεότεροι παίκτες. Από αυτούς που έχουμε, δεν μπορούμε να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα».