Μπότο: «Πρέπει να δώσουμε το 200%»

Ο Ζοσέ Μπότο μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα δώσουν όλα.

Μπότο: «Πρέπει να δώσουμε το 200%»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και έδωσε το σύνθημα. Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα δώσουν το 200% για να αποκτήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά ο Ζοσέ Μπότο μίλησε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Ήταν μια δύσκολη πορεία, γιατί αφήσαμε εκτός και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν είναι διαφορετικό το παιχνίδι, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι τελείως διαφορετικό. Όχι μόνο επειδή θα αγωνιστούν μάλλον κάποιοι διαφορετικοί παίκτες, αλλά και επειδή το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και το κίνητρο είναι μεγάλο και οι λεπτομέρειες είναι εντελώς διαφορετικές».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα: «Εκτιμούμε πως ήρθαν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί. Έχω δει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θα ήθελα να γιορτάσω και εγώ μαζί τους».