Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν από τη Νέα Οδό λόγω της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ

Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θα μετακινηθούν από τη Θεσσαλονίκης προς την Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Γι' αυτό το λόγο ο αυτοκινητόδρομος Α.Θ.Ε ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ειδικότερα για τις Αφίδνες, το Καπανδρίτι και τον Άγιο Στέφανο.

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν:

Ειδικότερα, το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 08:00 έως την αποχώρηση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους οπαδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Αποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Καπανδριτίου (37ο χλμ. έως 35,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Αποκλεισμός της Δεξιάς Λωρίδας και Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης στην περιοχή των Αφιδνών και Καπανδριτίου (34,7ο χλμ. έως 31,5ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Aποκλεισμός της Αριστερής Λωρίδας στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου (27,2ο χλμ. έως 27,7ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (ΗΜΚ) Αφιδνών στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τους οδηγούς να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου).

Τέλος σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Σχηματαρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 11:00 έως τις 18:00, καθώς και στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης. Αντίστοιχα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τις 08:00 έως τις 16:00, καθώς και αμφίπλευρος αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 23:00 έως τις 06:00 της επομένης.