Χατζηαποστόλου: «Αδικία γιατί οι φίλαθλοι της Β. Ελλάδας θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα»

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για αδικία γιατί στον τελικό του Κυπέλλου θα πρέπει φίλαθλοι από τη Β. Ελλάδα να μετακινηθούν στην Αθήνα.  

Χατζηαποστόλου: «Αδικία γιατί οι φίλαθλοι της Β. Ελλάδας θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. Το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε αναφορικά με τις διεργασίες που γίνονται στα γραφεία των «ασπρόμαυρων» για τον τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στις 21 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τη δική του εκτίμηση για την πώληση των εισιτηρίων αλλά και για τον διαιτητή της αναμέτρησης.

«Είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να εξυπηρετήσεις με προσκλήσεις φίλους σου, γιατί κάποιον θα αφήσεις εκτός, φέτος δεν θα διαχειριστώ εισιτήρια. Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι του ΠΑΟΚ για προσκλήσεις αλλά και του Παναθηναϊκού και αυτό είναι το εντυπωσιακό», είπε αρχικά.

Για τη διεξαγωγή του τελικού, επισήμανε: «Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά σε ένα θεσμό γιορτή. Το κύπελλο προσελκύει κόσμο και ενδιαφέρον από τις ομάδες για να το κατακτήσουν. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τόσο μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά με απογοήτευσαν με αντεθνικά συνθήματα στη Λεωφόρο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας ήσυχος αγώνας, αλλά αν γίνει ενδελεχής έλεγχος δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Για τα εισιτήρια και την πώληση τους: «Δεν έχουμε ακόμα εικόνα για το πως θα γίνει η μετακίνηση, αλλά υπάρχει η αδικία το ότι οι φίλαθλοι της Βόρειας Ελλάδας θα πρέπει να μεταβούν στην Αθήνα. Πιστεύω ότι θα μετακινηθούν 15.000 φίλαθλοι, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και εκτιμώ πως δεν θα διατεθούν όλα τα εισιτήρια. Υπάρχει επέκταση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα και υπάρχουν φίλοι της ομάδας και στην Αθήνα και πολλοί θα είναι από εκεί».