Τελικός Κυπέλλου: Η Cosmote TV ζήτησε να αλλάξει η ώρα έναρξης

Η Cosmote TV φέρεται να έχει στείλει έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει να αλλάξει η ώρα έναρξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικός Κυπέλλου: Η Cosmote TV ζήτησε να αλλάξει η ώρα έναρξης

Με επίσημο έγγραφο της στην ΕΠΟ η Cosmote TV ζήτησε από την ομοσπονδία την αλλαγή της ώρας έναρξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου φέρονται να έχουν ζητήσει να αλλάξει η ώρα έναρξης. Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή είναι προγραμματισμένο η σέντρα να γίνει στις 20:00 και η Cosmote TV ζήτησε το ματς να ξεκινήσει στις 22:00.

Το όλο θέμα πιθανότατα έχει να κάνει με τον τελικό της Euroleague και την πιθανή παρουσία του Ολυμπιακού σε αυτόν. Ο τελικός του Βελιγραδίου θα ξεκινήσει και αυτός στις 20:00 κάτι που σημαίνει πως τα δύο αθλητικά γεγονότα θα έχουν ίδια ώρα έναρξης.

Η Cosmote TV θέλει με αυτόν τον τρόπο να δώσει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν και τα δύο ματς. Το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει ζητήσει να αλλάξει η ημέρας διεξαγωγής του τελικού παρά μόνο η ώρα έναρξης.