Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη (4/5)

Στις 21 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη (4/5) θα έχουμε την πρώτη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη (4/5)

Την πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, θα έχουν το πρωί της Τετάρτης (4/5) τα στελέχη της ομοσπονδίας.

Το ραντεβού των τριών πλευρών έχει προγραμματιστεί για τις 11:00, με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν το «παρών» στο Πάρκο Γουδή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επικοινωνούν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Αναμένεται φυσικά να συζητηθεί το θέμα της κατανομής των εισιτηρίων του τελικού (υπάρχει διάθεση να πάρει κάθε ομάδα από 18.000 έως 20.000 εισιτήρια), ενώ θα γίνει μία πρώτη συζήτηση και για το επιχειρησιακό πλάνο του τελικού.

Για το τελευταίο σκέλος, φυσικά, θα ακολουθήσει ραντεβού των αξιωματούχων της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με την ηγεσία της Αστυνομίας την Πέμπτη (5/5), προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας.