Ολυμπιακός: Το λάθος με τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά γι' ακόμα μία φορά έγινε αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς κι ενώ τακτικά βοηθούσε πολύ τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Το λάθος με τον Μαντί Καμαρά

Για τον Μαντί Καμαρά έχει γίνει φέτος πολύ μεγάλη κουβέντα και είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση και φυσικά δεν έχει κάνει την καλύτερη του σεζόν. Ο Αφρικανός χαφ είναι σε μεγάλη πτώση, έχει δώσει δικαιώματα στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να υποστεί και τις συνέπειες όλων αυτών.

Στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς επανέφερε την τριάδα των χαφ που πέρσι τον δικαίωσε και η οποία έχει συμμετοχή σε σημαντικές νίκες και καλές εμφανίσεις. Έπαιξε με Μπουχαλάκη και Εμβιλά με αποτέλεσμα να είναι αρκετά καλός. Δεν ήταν ο κανονικός Μαντί, αλλά ήταν ο παίκτης που βοηθούσε την ομάδα του.

Ο 25χρονος χαφ και στη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικός, διότι τακτικά έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του. Σούπερ δεν ήταν, αλλά βοηθούσε σημαντικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Πίεζε σωστά τον αντίπαλο του και εμπόδιζε την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όλα αυτά μέχρι το 61' όταν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον βγάλει από το παιχνίδι για να περάσει στο γήπεδο τον Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος έχει δείξει στα μεγάλα ματς ότι είναι αναιμικός. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές φάσεις και αυτό τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Είναι προφανές ότι εκεί έκανε λάθος ο Μαρτίνς βγάζοντας έναν παίκτη που του έκανε τη δουλειά και βάζοντας έναν που τακτικά δεν θα του έδινε τα ίδια. Όπως και πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν ο Μαντί έχει "θυσιαστεί" μετακομίζοντας στα άκρα για να παίξει στον άξονα ο Αγκιμπού.